GEV Yardım & Bağış

Global Engelliler Vakfı projeleri ve faaliyetlerine katkıda bulunmak için Bağış sayfamızı ziyaret edin!

GEV Kapsayıcı Eğitim Rehberi

Global Kapsayıcı Rehberi, eğitim hakkı kapsamında çeşitli öğrencilerin ihtiyaçlarını tanımak, planlamak ve karşılamak için duyulan her şeye sahiptir.

Biz Kimiz?

Global Engelliler Vakfı “GEV” Engelli haklarını ve ihtiyaçlarını kapsayıcı bir vizyonla ilgili taraflarla iş ve güç birliği tesis ederek, kaliteli ve sürdürülebilir ürün, sistem ve hizmete dönüştüren küresel bir kuruluştur.

Etkinlik Takvimi

Engelliler kapsamında gerçekleşen etkinlikler, özel günler ve Global Engelliler Vakfı’nın düzenlediği özel etkinlikler “Etkinlikler” sayfamızda detaylı olarak yer almaktadır.

Projelerimiz

Turizm

GNAT Erişilebilir Turizm Merkezi

Erişilebilir Turizm kapsamında; Engelli Turizmi, İleri Yaş Turizmi, Sağlık Turizmi potansiyelini ülkemize kazandırmak amaçlanmaktadır.

GEV Pass Card

Engellilere ve Ailelerine İndirimli Hizmet verilecektir.

Hukuk

GEV Kapsayıcı Hukuk Danışma Merkezi

Engellilere ve Ailelerine Kapsayıcı Danışma Hizmetleri verilecektir

Yaşam

GEV İleri Yaşam Merkezi

Evrensel Standartlarda Kapsayıcı Hizmetlerin verileceği 1000 yataklı İleri Yaşam Merkezimizde Dünya nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan İleri Yaş Grubu ağırlanacaktır.

Yönetim

GEV Yönetim Merkezi

Vakfın itibarı ve ekonomisi amaçlanmaktadır.

Çevre

GEV UNION Yapı ve Çevre Standart Sertifikasyonu

Tüm mevcut yaşam alanlarının ve yeni projelerin erişilebilirliği amaçlanmaktadır.

Dijital

GEV Dijital & E-Mobility Standart Sertifikasyonu

Kamusal alan öncelikli tüm dijital alanların erişilebilirliği amaçlanmaktadır.

Medikal

GEV Medikal Market

Engellilerin ihtiyaç çeşitliliğine göre; bireysel, ekonomik, kaliteli, fonksiyonel ve kişiye özel normlara sahip ürünler olması amaçlanmaktadır.

GEV Kapsayıcı Eğitim

Engellilerin % 4 olan eğitime katılım ve okullaşma oranını Kapsayıcı Eğitim Modeli ile yükseltmek amaçlanmaktadır.

Ajanda

Görsel Arşiv